Trading Stocks

Trading Stocks

Het evenwicht tussen vraag en aanbod sets aandelenkoersen. Wanneer de vraag is hoog en het aanbod laag is, de prijzen stijgen.

Wanneer het aanbod is hoog en de vraag laag is, de prijzen dalen. Aandelenkoersen worden gedreven door de relatie tussen kopers en verkopers.

Aantrekkelijke aandelen hebben meer kopers dan verkopers, wat drijft de prijzen, terwijl minder aantrekkelijke aandelen voelt het omgekeerde effect. Beleggers kopen toekomstige groei als ze beleggen in aandelen.

Toch kan de aandelenkoers zweven boven of naar beneden op basis van een aantal brede markt of economische factoren die slechts indirect het bedrijf kunnen beïnvloeden. De Fed is het belangrijkste federaal agentschap voor de beurs beleggers, omdat de acties die rechtstreeks van de markten beïnvloeden.

Om «handel» betekent om te kopen en te verkopen in het jargon van de financiële markten. Hoe een systeem dat is geschikt voor een miljard http://www.optie24ervaringen.nl/ aandelen handel in een enkele dag werkt is een mysterie voor de meeste mensen.

Geen twijfel, onze financiële markten zijn wonderen van technologische efficiëntie. Maar toch, ze moeten nog steeds uw bestelling te behandelen voor 100 aandelen van Acme Kumquats met dezelfde zorg en documentatie orde van 100.000 aandelen van MegaCorp een andere persoon.

Monitoren en invoeren van gegevens

Je hoeft niet alle van de technische details van hoe je kopen en verkopen voorraden weten; maar het is belangrijk om een ​​fundamenteel begrip van hoe de markten werken.

Er zijn twee manieren om de uitwisseling een vak uit te voeren: 

Er is een sterke druk om meer handel te verplaatsen naar de netwerken en van de beursvloer; maar dit push is een ontmoeting met enige weerstand. De meeste markten, met name de NASDAQ, handel voorraden elektronisch.

de markten van de toekomst ‘de handel in persoon op de vloer van een aantal beurzen, maar dat is een ander onderwerp. De handel op de vloer van de New York Stock Exchange (NYSE) is het beeld de meeste mensen hebben dankzij de televisie en de films van hoe de markt werkt.

Wanneer de markt open is, zie je honderden mensen haasten over schreeuwen en gebaren naar elkaar, praten over telefoon, kijken naar monitoren en invoeren van gegevens in terminals. Het kon niet meer chaotisch uitzien.

Toch, aan het eind van de dag, de markten training alle beroepen en maak je klaar voor de volgende dag. De eerste stap in de uitvoering van een eenvoudige handel op de NYSE begint bij jezelf uw makelaar te vertellen om 100 aandelen van Acme Kumquats (of enig ander aandeel) te kopen op de markt.

Om afdeling van uw broker stuurt het bevel om hun vloer klerk op de beurs. Dan waarschuwt de vloer klerk een van vloerhandelaren van de firma, die een andere verdieping handelaar bereid zijn om 100 aandelen van Acme Kumquats verkopen vindt.

Niveau van dienstverlening te verstrekken

Dit is makkelijker dan geluiden, omdat de vloer handelaar weet welke verdieping handelaren markten in het bijzonder aandelen. De twee het eens over een prijs en de voltooiing van de deal.

De kennisgeving proces gaat een back-up van de lijn en uw makelaar belt u terug met de uiteindelijke prijs. Het proces kan enkele minuten duren of langer, afhankelijk van de voorraad en de markt.

Een paar dagen later, krijgt u de bevestiging in de e-mail te ontvangen. Natuurlijk, dit voorbeeld was een eenvoudige handel, complexe transacties en grote blokken van de voorraden is een aanzienlijke meer detail.

In deze snel veranderende wereld, sommigen vragen zich af hoe lang een menselijk-gebaseerde systeem zoals de NYSE kan blijven om het niveau van dienstverlening te verstrekken. De NYSE behandelt een klein percentage van het volume ervan langs elektronische weg, terwijl de rivaliserende NASDAQ is volledig elektronisch.

De elektronische markten te gebruiken enorme computernetwerken om kopers en verkopers, in plaats van de menselijke brokers aan te passen. Hoewel dit systeem het romantische en spannende beelden van de NYSE vloer ontbreekt, is het efficiënt en snel.

Veel grote institutionele handelaren, zoals pensioenfondsen, beleggingsfondsen, enzovoort, de voorkeur aan deze methode van de handel. Voor de individuele belegger, kunt u vaak bijna direct bevestiging te krijgen op uw trades, als dat belangrijk voor je is.